Math van den Bekerom benoemd als ridder in de orde van Oranje-Nassau

Math van den Bekerom is donderdagavond in een volle kantine door een voltallig college, onder aanvoering van burgemeester Hans Gilissen, benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau, onder meer voor zijn vele verdiensten voor met name SV Venray. Zo is hij al meer dan vijfendertig jaar jeugdleider, leider senioren, scheidsrechter, wedstrijdsecretaris, voorzitter scheidsrechterscommissie, bestuurslid jeugdcommissie en noem maar op geweest.

Ook heeft hij zijn verdiensten in het zaalvoetbal verdiend voor de KNVB en UEFA en is heeft hij ook in het bestuur van de Politiebond gezeten en is hij bij de Piëlhaas en de scheidsrechtersvereniging (COVS) ook geen onbekende op het vrijwilligersgebied.

Hij werd volledig verrast door familie, vrienden, bekenden, mensen vanuit de politie Deurne en de scheidsrechtersvereniging.

MvdB041902

MvdB041903