Leuke ervaring O13 bij VVV-Venlo latje trap

Deelname SV Venray O13-spelers aan Latje Trap bij wedstrijd VVV Venlo – Feyenoord 7 april jl.

Op zondag 7 april jl. was SV Venray als PartnerClub van de Week én PartnerClub van het seizoen 2017-2018 te gast bij de wedstrijd VVV Venlo – Feyenoord. Naast een afvaardiging van het bestuur was ook een aantal O13-spelers aanwezig die tijdens de rust meegedaan hebben met de rustactiviteit “Latje Trap”. De spelers die meegedaan hebben zijn, Daan Puyn, Job Claassen, Elidon Meshi, Thijs Creemers en Loek van Kempen.

De spelers hebben hun best gedaan maar het is hen helaas niet gelukt om de lat te raken. Wij hopen dat zij ondanks die teleurstelling toch een leuke middag gehad hebben en genoten hebben van de wedstrijd.

Op de foto de spelers, de begeleidende vaders Marc Puyn en Marc van Kempen en Koelie (de mascotte van VVV Venlo).