Bezoek de kampioenspoule van PSV Vrouwen

Als amateurpartner nodigt PSV onze vereniging graag uit om de PSV Vrouwen aan te komen moedigen. Het belooft een spannende strijd te worden met Ajax, ADO Den Haag, FC Twente en PEC Zwolle.

Voor slechts € 3,- per persoon bezoek je met een groep van minimaal 15 personen al een thuiswedstrijd. Voor losse kaarten betaal je 5,- euro pp. of 3,- euro leeftijd t/m 17 jaar. Bestellen kan via deze pagina

PSV Vrouwen, met toppers als Jeslynn Kuijpers, Katja Snoeijs en Aniek Nouwen, hoopt op de support van onze amateurpartners. Komen jullie kijken? Hopelijk tot ziens op De Herdgang

2019.02 PSV Vrouwen Kampioenspoule programma