Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

Maak kennis met de golfsport, zoals onze JO15-1

Teambuildingsactiviteit JO15-1

Afgelopen zaterdag (19 januari) zijn de jongens onder 15-1 inclusief de staf naar Golfclub Geijsteren gegaan voor een leuke teambuildingsactiviteit. In plaats van een oefenwedstrijd werd er een middag aan het teamgevoel gewerkt bij de golfclub.

Deze middag kwam tot stand omdat stagiair van de golfclub Roel Cornelissen, tevens ook speler bij onze club als een van de opdrachten vanuit school had om een kleine activiteit te organiseren. Golfclub Geijsteren wil graag de jongere doelgroep aanspreken om kennis te maken met de golfsport en ze te laten ervaren hoe leuk deze sport is. Dit hebben de JO15-1 mogen ondervinden die de clinic verzorgt kregen van golfpro Davey van Mulken. Na afloop waren er veel lachende gezichten te zien bij de jongens, waarvan de meeste nog nooit een golfclub hadden aangeraakt.

Golven is zoals bekend een moeilijke en uitdagende sport. Dit maakt het daardoor ook een prima teambuildingsactiviteit, waarbij je individueel maar toch als team een middag bezig bent met elkaar.

Lijkt jullie het als team ook leuk om een keer in plaats van trainen of een oefenwedstrijd een gezellig team uitje te beleven bij Golfclub Geijsteren, dat kan! Voor alle teams binnen SV Venray kan te zijner tijd een speciaal groepstarief gemaakt worden, dus geef je op! Aanmelden kan bij Marc Puyn, bestuurslid van de golfclub.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Mobiel: 06-515 90 828 | Website: www.golfclubgeijsteren.nl

GolfClinicJO152

GolfClinicJO153