Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

SV Venray laat twee gezichten zien en verliest in Susteren

Geschreven door
Gepubliceerd in Heren 1
dinsdag 05 februari 2019 07:33
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

SV Venray heeft de uitwedstrijd bij Sportclub Susteren met 2-1 verloren.

Venray begon sterk aan de wedstrijd en na 3 minuten stond het al 0-1. Stef van Dijck was alert bij een corner, die werd door gekopt door Danny Pelzer, en werkte zo de 0-1 binnen. Venray was heer en meester en Sportclub Susteren had niet mogen klagen als het met rust 0-3 had gestaan. Venray liet het echter na om de score uit te bouwen en ging met 0-1 de rust in.

De tweede helft kwam Susteren een stuk sterker de kleedkamer uit dan Venray. Dit resulteerde ook al snel in een doelpunt voor Susteren, 1-1. Venray kwam daarna niet meer terug in hun spel wat ze de eerste helft lieten zien. Daarnaast creëerde Susteren ook weinig kansen en leek de wedstrijd te eindigen in 1-1. 5 minuten voor tijd kreeg Susteren echter een penalty toegekend. Susteren liet deze kans op een 3 punten niet liggen, 2-1. Venray probeerde de stand nog gelijk te trekken, maar echte grote kansen bleven uit. Eindstand: 2-1

Gelezen: 192 keer Laatst aangepast op vrijdag 15 februari 2019 10:15
Meer in deze categorie: « Heren 1 bedankt stafleden