SV Venray laat twee gezichten zien en verliest in Susteren

dinsdag 05 februari 2019 07:33
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

SV Venray heeft de uitwedstrijd bij Sportclub Susteren met 2-1 verloren.

Venray begon sterk aan de wedstrijd en na 3 minuten stond het al 0-1. Stef van Dijck was alert bij een corner, die werd door gekopt door Danny Pelzer, en werkte zo de 0-1 binnen. Venray was heer en meester en Sportclub Susteren had niet mogen klagen als het met rust 0-3 had gestaan. Venray liet het echter na om de score uit te bouwen en ging met 0-1 de rust in.

De tweede helft kwam Susteren een stuk sterker de kleedkamer uit dan Venray. Dit resulteerde ook al snel in een doelpunt voor Susteren, 1-1. Venray kwam daarna niet meer terug in hun spel wat ze de eerste helft lieten zien. Daarnaast creëerde Susteren ook weinig kansen en leek de wedstrijd te eindigen in 1-1. 5 minuten voor tijd kreeg Susteren echter een penalty toegekend. Susteren liet deze kans op een 3 punten niet liggen, 2-1. Venray probeerde de stand nog gelijk te trekken, maar echte grote kansen bleven uit. Eindstand: 2-1

Gelezen: 1981 keer Laatst aangepast op vrijdag 15 februari 2019 10:15