Ruud Jenneskens wordt Hoofd Jeugdopleiding

maandag 28 januari 2019 11:01
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ruud Jenneskens wordt met ingang van het komend seizoen Hoofd Jeugdopleiding. Ruud is zeker geen onbekende bij SV Venray. Het bestuur, de TC en de TJC zijn dan ook blij met de terugkeer van Ruud Jenneskens en wensen hem veel succes!

Ik onderstaand bericht stelt Ruud zich voor.

Naam: Ruud Jenneskens

Leeftijd: 37 jaar

Trainerslicentie: UEFA A + Physical Coach 1

De eerste stappen in het trainersvak heb ik bij SV Venray mogen zetten, gedurende 10 seizoenen ben ik actief geweest binnen alle afdelingen van de jeugd, zowel op recreatief als prestatief niveau. In de 12 jaar dat ik inmiddels elders train, heb ik me doorontwikkeld tot de trainer die ik nu ben. Stabiel als hoofdtrainer van SV Ysselsteyn (7 jaar), gecombineerd met de functie van Hoofd Opleidingen bij NWC Asten (3 jaar), en lerend projectmatig bij buitenlandse nationale bonden en profclubs (EK kwalificatie, voorbereidingen periodiseren, trainingsanalyses, workshops). Mijn ambitie is om alle opgedane kennis en ervaring te delen, om andere trainers en clubs te inspireren en ontwikkelen. Vanuit diverse positieve gesprekken bij sv Venray, is het weer tijd om terug te keren waar ik ben begonnen, en samen met de Technische Commissie, Jeugdcommissie en selectietrainers, de jeugdafdeling verder door te ontwikkelen binnen de ingezette koers, waarin het streven is zoveel mogelijk eigen jeugdspelers door te laten stromen naar de seniorenselectie. Ik heb er zin in!!

Gelezen: 912 keer Laatst aangepast op maandag 04 maart 2019 10:19