SV Venray wint moeizaam bij puntloos De Valk

dinsdag 06 november 2018 21:11
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

SV Venray heeft zondag zijn vijfde overwinning van het seizoen geboekt.  Op bezoek bij De Valk werd gewonnen met 2-3.

Het leek een makkelijke middag te worden voor Venray. Venray domineerde de wedstrijd en na een klein half uur stond er 0-2 op het scorebord door twee doelpunten van Bram Vievermans. Er leek geen vuiltje aan de lucht totdat plots De Valk de 1-2 binnen schoot na slecht uitverdedigen van Venray.

Na de rust bracht Venray de marge terug naar twee. Armend Shala schoot de bal makkelijk binnen na goed voorbereidend werk van Vievermans. De wedstrijd rustig uitspelen lukte Venray echter niet. Met nog een kwartier te spelen bracht De Valk de stand terug tot 2-3. Hierdoor werd het toch nog even billen knijpen voor Venray, maar tot echt grote kansen kwam De Valk niet meer. Door de winst stijgt Venray naar plek 3 op de ranglijst.

Gelezen: 899 keer Laatst aangepast op maandag 12 november 2018 19:37