Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

Fairplay prijs Lagere elftallen 2017/2018

Geschreven door
Gepubliceerd in Senioren
dinsdag 25 september 2018 18:41
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Tijdens het drukbezochten jaarlijkse ontbijt voor senioren is de fairplay prijs uitgereikt.

De prijs moest dit jaar gedeeld worden door Venray 5 van vorig jaar en Venray 7 beide teams hadden exact hetzelfde aantal punten verzameld.
Ondanks dat beide teams een heel moeilijk seizoen hadden, hebben ze zeer hoge cijfers van onze arbiters gekregen.
De prijs is dan ook zeer verdiend.
Verder willen wij graag namens de Lagereelftallen alle vrijwilligers en medewerkers die mee hebben gewerkt aan het traditionele ontbijt, hartelijk bedanken voor hun medewerking. Het was weer super verzorgd.

Commissie Lagereelftallen

Gelezen: 1201 keer Laatst aangepast op maandag 22 oktober 2018 16:33
Log in om reacties te plaatsen