Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Breaking News

  SV Venray en de AVG wetgeving

  Op 25 mei 2018 is de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking getreden. In dit kader, informeren wij u over het volgende.

  In verband met het kunnen voeren van een ledenadministratie, registeren wij de NAW- en de door de leden verstrekte bankrekeninggegevens in het kader van het kunnen innen van de contributie. SV Venray gebruikt deze gegevens alleen voor zaken de vereniging betreffend. Dit betekent dat wij u per mail, via de website en/of via social media zullen informeren over zaken betreffende uw lidmaatschap bij SV Venray. Afhankelijk van de aard van de informatie zullen wij alleen die leden aanschrijven die belang hebben bij de betreffende informatie.

  Verder willen u laten weten dat er gedurende het seizoen foto's gemaakt zullen worden van verenigingsactiviteiten (teamfoto's, foto's van wedstrijden etc.) die o.a. gebruikt kunnen worden voor publicatie en verslaglegging op website en social media van SV Venray of buiten de vereniging in dag-/weekbladen etc.

  Mocht u geen prijs stellen op mailings, dan wel geen toestemming geven voor het publiceren van foto's waarop een specifiek lid van SV Venray zichtbaar is, dan verzoeken wij u dit z.s.m. kenbaar te maken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Bestuur SV Venray

  Bezoekadres:

  Sportlaan 6
  5801AH Venray

  Google Maps

  Contact:

  Tel. Kantine:
    0478-586878

  Tel. Administratie: (ma-vr: 08:00-12:00)
    0478-512338

  E-mail:

  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.