Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

We zijn weer online

We zijn weer online!
    U heeft de vernieuwde SV Venray site bereikt. In de afgelopen periode hebben we op de achtergrond de site vernieuwd. De vorige versie voldeed (na zes jaren) niet meer aan de stand der techniek en ook verscherpte regelgeving m.b.t. databeheer en beveiliging noopte ons om te migreren naar een nieuwe omgeving. Los van de 'look and feel' hebben we gestreefd naar een site die zowel op pc maar, meer nog op smartphone en tablet goed gebruikt kan worden. Zo zijn de wedstrijdschema's verbeterd en kunnen die nu ook in xls of, pdf worden gedownload. Foto en video materiaal is nu eenvoudiger schaalbaar en past zich aan uw apparaat aan.
    Verder zijn voor de kaderleden de benodigde databases geintegreerd en is voor het bestuur en de commissies een integraal document management systeem ingericht.
    De komende dagen worden nog testen en verbeteringen uitgevoerd. Zo moeten we het (foto-)archief (12000 bestanden) nog migreren maar, dat zal in de komende weken plaatsvinden. Dan zetten we ook de puntjes op de i. Suggesties zijn altijd welkom. Mail ze aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social Media: