Mandy Passon assistent trainer Heren 1

Geschreven door 
Gepubliceerd in Heren 1
dinsdag 14 augustus 2018 08:08
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ik ben mijn trainerscarrière gestart bij S.C. ’t Zand in Tilburg nadat ik zelf ernstig geblesseerd raakte en niet meer kon voetballen. Met mijn UEFA C op zak ben ik een junioren team gaan trainen en het seizoen daarop heb ik al direct de overstap gemaakt naar senioren vrouwen uitkomend in de Hoofdklasse.
Ondertussen heb ik mijn UEFA B gehaald. Nadat ik enkele jaren de vrouwen training gegeven heb ben ik via VVV Venlo (Eredivisie Vrouwen) terecht gekomen als hoofdtrainer bij SV Venray vrouwen 1, uitkomend in de Hoofdklasse.
Met SV Venray heb ik 2 jaar op rij om de periodetitel gespeeld naar de topklasse. Na 2 fantastische jaren bij SV Venray ben ik benaderd door PSV.

Bij PSV ben ik 3 seizoenen op rij actief geweest als assistent-trainster van de vrouwen uitkomend in de Eredivisie. Via PSV heb ik de kans gekregen om mijn UEFA A te behalen bij de KNVB in Zeist. Deze heb ik in juni 2016 afgerond en behaald.

Ik heb altijd belangstelling voor het mannenvoetbal gehad en de uitdaging gezien om binnen het mannenvoetbal mijn visie en passie over voetbal over te brengen.

Ik ben dan ook blij dat ik deze uitdaging bij SV Venray aan kan gaan en kijk erg uit naar het aankomende seizoen bij heren 1.

Mandy Passon

Gelezen: 1013 keer Laatst aangepast op woensdag 10 oktober 2018 12:31

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 08:00-12:00)
  0478-512338

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.