Junioren

Junioren

Blik op jeugdselectie-teams: week 18

donderdag 02 mei 2019 18:55

JO15-2: SV Venray - Bruheze JO15-1
Aankomende zaterdag treden wij aan tegen Bruheze JO15-1. Geen onbekende voor ons aangezien we in de bekercompetitie ook al tegen ze hebben mogen voetballen. 
Toendertijd werden we op alle fronten overklast met als gevolg een 8-1 nederlaag. Ook nu staat Bruheze er goed voor. Ze staan bovenaan zonder verliespunten. Wij zullen er alles aan doen om de competitie enigzins nog spannend te maken!

Blik op jeugdselectie-teams: week 15

vrijdag 12 april 2019 07:00

JO17-2: Blerick JO17-1 - SV Venray
Zaterdag spelen we tegen de kampioen van het najaar. Zij staan op dit moment 1 punt onder ons. Na de mindere resultaten van de afgelopen weken willen we op deze tegenstander revanche halen. In het najaar waren zij onze eerste tegenstander in de competitie. Toen verloren we...

JO15-1: SV Venray - Geldrop JO15-1
Zaterdag het degradatieduel tegen Geldrop. De wedstrijd in Geldrop was een hectische. Veel doelpunten, gele kaarten en een veldverwijzing waardoor een veldspeler van ons de goal in moest. Uiteindelijk trok SVV aan het kortste eind. Gaat het zaterdag dan gebeuren?

JO15-2: Olympia-18 JO15-1 - SV Venray
Aankomende zaterdag treden wij aan tegen Olympia'18. Geen onbekende voor ons aangezien we deze tegenstander de eerste seizoenshelft al hebben gehad. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst, dus we zullen flink aan de bak moeten. Afgelopen weekend hebben we ons eerste punt behaalt. We zagen een stijgende lijn in mentaliteit en mede daardoor in spel. Nu hopen we een stijgende lijn resultaten te zien.

Leuke ervaring O13 bij VVV-Venlo latje trap

donderdag 11 april 2019 07:14

Deelname SV Venray O13-spelers aan Latje Trap bij wedstrijd VVV Venlo – Feyenoord 7 april jl.

Op zondag 7 april jl. was SV Venray als PartnerClub van de Week én PartnerClub van het seizoen 2017-2018 te gast bij de wedstrijd VVV Venlo – Feyenoord. Naast een afvaardiging van het bestuur was ook een aantal O13-spelers aanwezig die tijdens de rust meegedaan hebben met de rustactiviteit “Latje Trap”. De spelers die meegedaan hebben zijn, Daan Puyn, Job Claassen, Elidon Meshi, Thijs Creemers en Loek van Kempen.

De spelers hebben hun best gedaan maar het is hen helaas niet gelukt om de lat te raken. Wij hopen dat zij ondanks die teleurstelling toch een leuke middag gehad hebben en genoten hebben van de wedstrijd.

Op de foto de spelers, de begeleidende vaders Marc Puyn en Marc van Kempen en Koelie (de mascotte van VVV Venlo).

Geslaagde editie JSK 2019 bij SV Venray

maandag 08 april 2019 19:06

Afgelopen zaterdag vond de laatste Jeugd Sport Kennismakingsdag plaats bij SV Venray. Een grote groep kinderen heeft op een leuke manier kennisgemaakt met de sport voetbal. Tijs Hendrikx begeleide de kinderen op het veld en kreeg daarbij hulp van enkele spelers van Heren 1. Ook de mascotte SV Venny/De Rooyse Rakker was aanwezig en werd omringd door de aanwezige kinderen. Na afloop kregen alle deelnemende kinderen een oorkonde en een kortingsbon van Sport2000. Wij kunnen als vereniging terugkijken op een geslaagde activiteit!

JSK2019 2
JSK2019 3
JSK2019 4
JSK2019 5
JSK2019 6
JSK2019 7

Blik op jeugdselectie-teams: week 14

donderdag 04 april 2019 11:40

JO17-2: SV Venray JO17-2 - Olympia'18 JO17-1
Aankomende zaterdag wacht Olympia JO17-1. Deze wedstrijd biedt weer nieuwe kansen. Als wij deze winnen staan we er weer goed voor. En zelfs boven hen dat belooft een spannende wedstrijd te worden.

JO15-1: MVV O15 - SV Venray JO15-1
In de 2e Divisie gaat Jo15-1 tegen MVV in De Geusselt op jacht naar de 1e punten van 2019.
De wedstrijd in Venray was na een snelle 0-1 door de Maastrichtse gasten en de 0-2 net voor rust niet het éénrichtingsverkeer waar iedereen bang voor was. Na de aansluitingstreffer net na rust werd het de BVO-boys knap moeilijk gemaakt. Vlak voor tijd maakte MVV nog de 1-3 voor de statistieken.
Ben jij een voetballer in de omgeving van Venray en denk jij dat je op Divisieniveau kan aanhaken? Neem contact en kom een keer meetrainen !!

JO15-2: SV Venray JO15-2 - FCV JO15-1

In de eerste helft van de competitie hebben we ook tegen deze tegenstander gespeeld. Fysiek sterke ploeg met veel snelheid. We hopen door met goed voetbal het voetballend te winnen. Helaas komt dit de laatste weken er niet uit, maar we gaan er zoals altijd alles aan doen om te winnen!

JO17-1G: SV Venray JO17-1G - WODAN JO17-1
JO17-1G maakt kans op periodetitel.
Aanstaande zaterdag speelt SV Venray JO17-1 de thuiswedstrijd tegen WODAN JO17-1 uit Eindhoven. Mocht de ploeg van Abe Stiphout en Fred Jeuken winnen of gelijkspelen halen zij de tweede periode binnen. De wedstrijd begint zaterdag om 15:00u op sportpark De Wieën.

JO17-2: ZSV JO17-1 - SV Venray JO17-2
Aankomende zaterdag reizen we af naar ZSV O17-1. Met maar één punt achterstand is er van alles mogelijk. Na het vertoonde spel van vorige week in de tweede helft hebben we alle kans. We staan drie punten achter op de nummer 1 Bruheze. (Zij wedstrijd meer gespeeld).

JO15-2: 
ZSV JO15-1 - SV Venray JO15-2
Na 4 verliespartijen willen we eindelijk eens van de laatste plaats af. Dat zal niet makkelijk worden aangezien ZSV er beter voor staat. Gelukkig is in voetbal alles mogelijk en gaan we er alles aan de doen om de 3 punten mee te nemen naar Venray!


Blik op jeugdselectie-teams: week 12

vrijdag 22 maart 2019 11:35

JO15-2: Venray - Rood-Wit'62 JO15-1
Na een avondje teambuilding (bowlen) hebben de heren en dame deze week erg scherp getraind. Aankomende zaterdag spelen we tegen Rood Wit'62 JO15-1. Deze tegenstander hebben we ook in de beker gehad en bleek een stugge tegenstander te zijn met veel technische spelers. Uiteindelijk werden de punten verdeeld met een 2-2 einduitslag. Er liggen dus kansen, maar dan zal iedereen fit en scherp moeten zijn!

Blik op jeugdselectie-teams: week 11

donderdag 14 maart 2019 11:42

JO17-2: ZSV JO17-1 - SV Venray JO17-2
Aankomende zaterdag mogen we met de O17-2 proberen ZSV van de koppositie te stoten. Zij staan één punt boven ons dus dat beloofd een spannende pot te worden. Laten we hopen dat het weer mee speelt en dat de jongens fris zijn, ondanks de vele afgelastingen.

JO13-1: 
JVC Cuijk JO13-1 - SV Venray JO13-1
Na de nummers 1, 2 en 3 van de competitie gehad te hebben na de winterstop wacht nu een belangrijke wedstrijd voor SV Venray JO13-1. De ploeg gaat op bezoek bij nummer 9 JVC Cuijk. Beide ploegen troffen elkaar in november ook al. Op Sportpark De Wieen wist JVC toen met 0-2 te winnen. De laatste weken is er duidelijk verbetering zichtbaar in het spel van de JO13-1 van SV Venray. Dit is ook te zien aan de uitslag van de laatste wedstrijd tegen Achilles (1-2 verlies). De ploeg gaat er alles aan doen het verbeterde spel voort te zetten om de tweede wedstrijd tegen JVC winnend af te sluiten.

JO15-2: ZSV JO15-1 - SV Venray JO15-2
Na het carnavals geweld mogen we weer eens een partij voetballen. Na 3 verliespartijen willen we eindelijk eens van de laatste plaats af. Dat zal niet makkelijk worden aangezien ZSV bovenin in de middenmoot staat. Gelukkig is in voetbal alles mogelijk en gaan we er alles aan de doen om de 3 punten mee te nemen naar Venray!

 

De jeugdvastelaoves-avond was kei tof !

vrijdag 01 maart 2019 20:40

Voor het 2e jaar werd sinds lange tijd weer een jeugdvastelaoves-avond gehouden.

Vanaf 18.30 uur draaide dj Bert de allermooiste en nieuwste vastelaoves nummers, in een prachtige versierde kantine. Waar het zelfs nog mogelijk was om je gratis te laten schmincken. Onze eigen “hoffotograaf”  Ylse legde alles op de camera vast.

De haeskes, piraten, cowboys, glitter girls enz konden zich naar hartenlust uitleven, in de toen nog rustige kantine. Maar daar kwam verandering in……….toen onze grote “eendaags Vorst Karel” de opening verrichtte. Hij gaf daarna de leiding over aan een nieuw talent: Tom Daemen, die de avond verder leidde. De dansgarde onder leiding van Imke Verstegen lieten meteen zien, hoe je de beentjes de lucht in kon gooien, een super mooi dansje.

Daarna was het de beurt aan Stef en Tamara die precies weten hoe je een jeugdgroep  “aan het vastelaoves vieren krijgt”. Het hele gezelschap van de Pielhanen was aanwezig, en waren behulpzaam bij het aftreden van prins Simon en prinses Julia van vorig jaar. Het werd spannend…….

Prins Jeroen van de Pielhanen, met zijn adjudant Bart, en Vorst Tim waren al naar het kleedlokaal om het nieuwe gezelschap op te halen.
Daar was hij dan……voor het 2e jaar Vorst Rick Smetsers.
Prins 2019……………………..Thijs Janssen die als adjudant koos: Luc Witzel…………………………..
Prinses 2019………………….Senna Conego Die als adjudante koos: Noor Theeuwen

Alle drie hadden ze leuke tekst om zich voor te stellen, ze eindigde samen met hun leus:

“WEJ GAEVE ENNE KNAL AN DIT VASTELAOVESBAL, WENT AS WEJ AN UT FIESTE GAON HOEFT NIEMES NAEVE DE LIJN TE STAON.

En dat deed ook niemand want als extra verrassing kwam ook nog het hele Hazekeutel gezelschap , onder aanvoering van Vorst Guus.
Het feest kon verder met DE KERSVERSE “voetbal-Prins, voetbal-Prinses en hun voetbaladjudanten”

De avond werd tussen de polonaises door nog gevuld met optredens van:
Verrekes Moj, een gardedans van jeugd  DE PIELHANEN, een optreden van Klaar Jet en Daantje (het winnende liedje van de kinder cd) en Nevvenén .
Aan alle artiesten werd een herinnering medaille uitgereikt, alsmede een goedgevulde snoepzak.

Na een heuse receptie voor het gezelschap, en nog even met z`n allen lekker uit het dak, werd de avond mooi in stijl afgesloten.

Wat een geweldige talenten hebben we bij onze voetbalclub, niet alleen op het veld maar ook op het gebied van entertainen, zang en dans, en niet te vergeten FEESTEN……….

Prins Thijs, Prinses Senna, adjudanten Luc en Noor Vorst Rick, leider/spreker Tom, artiesten, dj, gasten, ouders, leiders, vrijwilligers, en alle andere vastelaovesvierders, bedankt dat jullie er waren en deze avond tot een mooi feestje hebben gemaakt.

Een speciaal woord van dank aan de sponsor van de herinnerings oorkondes

Een vernieuwde jeugdactiviteit kan gaan groeien…………….ben jij er de volgende keer ook bij?

Organisatie jeugd carnavalsavond SV Venray

Blik op jeugdselectie-team(s): week 9

vrijdag 22 februari 2019 16:13

JO15-2:
Na twee verliespartijen wordt het voor de heren en dame van JO15-2 weer eens tijd om te winnen. De laatste weken valt het net de verkeerde kant op, waardoor makkelijk 'de koppies' gaan hangen. Aanstaande zaterdag staat Montagnards op het programma. In de eerste helft van het seizoen is hier overtuigend tegen gespeeld met als 5-1 overwinning tot gevolg. Er moet gewaakt worden voor onderschatting aangezien Montagnards uit zal zijn op revanche.

Ruud Jenneskens wordt Hoofd Jeugdopleiding

maandag 28 januari 2019 11:01

Ruud Jenneskens wordt met ingang van het komend seizoen Hoofd Jeugdopleiding. Ruud is zeker geen onbekende bij SV Venray. Het bestuur, de TC en de TJC zijn dan ook blij met de terugkeer van Ruud Jenneskens en wensen hem veel succes!

Ik onderstaand bericht stelt Ruud zich voor.

Naam: Ruud Jenneskens

Leeftijd: 37 jaar

Trainerslicentie: UEFA A + Physical Coach 1

De eerste stappen in het trainersvak heb ik bij SV Venray mogen zetten, gedurende 10 seizoenen ben ik actief geweest binnen alle afdelingen van de jeugd, zowel op recreatief als prestatief niveau. In de 12 jaar dat ik inmiddels elders train, heb ik me doorontwikkeld tot de trainer die ik nu ben. Stabiel als hoofdtrainer van SV Ysselsteyn (7 jaar), gecombineerd met de functie van Hoofd Opleidingen bij NWC Asten (3 jaar), en lerend projectmatig bij buitenlandse nationale bonden en profclubs (EK kwalificatie, voorbereidingen periodiseren, trainingsanalyses, workshops). Mijn ambitie is om alle opgedane kennis en ervaring te delen, om andere trainers en clubs te inspireren en ontwikkelen. Vanuit diverse positieve gesprekken bij sv Venray, is het weer tijd om terug te keren waar ik ben begonnen, en samen met de Technische Commissie, Jeugdcommissie en selectietrainers, de jeugdafdeling verder door te ontwikkelen binnen de ingezette koers, waarin het streven is zoveel mogelijk eigen jeugdspelers door te laten stromen naar de seniorenselectie. Ik heb er zin in!!

 

Prima resultaat Grote Club Actie 2018

zondag 09 december 2018 14:35

Op 8 december hebben we de Grote club actie binnen SV Venray weer afgesloten met de traktatie voor het best verkopende team en de best verkopende speler.

Dit jaar vielen beide prijzen binnen het JO8-3 team doordat zij samen 207 loten verkocht hebben! Onder het genot van een lekker glas koude limonade werden na de wedstrijd de frietjes met snacks verorberd. 

De uitblinker binnen het team was deze keer Bob Arts, die maar liefst 81 loten wist te verkopen. Bob gaf aan dat hem dit gelukt is door met zijn loten richting het werk van zijn vader te gaan om daar behoorlijk wat loten te kunnen verkopen. Goed idee en wellicht een goede tip voor andere verkopers om volgend jaar ook mee aan de slag te gaan.

Bob had zich al weken verheugd om die mooie nieuwe glimmende bal in ontvangst te mogen nemen, echter kreeg hij namens SV Venray nog een extra verrassing als cadeau aangeboden.

Door onze samenwerking met PSV als partnerclub, hadden wij een vrijkaart aangeboden gekregen om 1 speler deel te laten nemen aan de PSV Soccer school clinic. Hierbij krijgt de speler een dag lang training op niveau aangeboden incl. lunch en een aantal leuke gadgets.

Bob was natuurlijk ook met dit cadeau helemaal in zijn nopjes.

Zo zie je maar, wat je allemaal kunt bereiken door een kleine inspanning te leveren voor onze mooie club. Volgend jaar is er zoals altijd een Grote club Actie, dus doe weer mee!

Ruud van Gaal
Jeugdsecretaris SV Venray

Afbeelding2

JO15-3 kampioen !

zondag 02 december 2018 21:11

Met een 8-3 winst in het thuisduel tegen Oostrum JO15-1 stelde onze geweldenaars van JO15-3 het kampioenschap najaarsreeks 2018/2019 veilig. JO15 gefeliciteerd !!Pagina 1 van 2

SV Venray Voetbaldagen

Doe mee!
VOETBALDAGEN2019TNSchrijf nu in voor de SV Venray
Voetbaldagen.
Klik HIER voor meer info.

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 08:00-12:00)
  0478-512338

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.