Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

Pupil van de week: 23-9-18

23 september 2018
    Venray 1 - Bekkerveld 1

Nathan Blay

PupilvdWeek23092018

Hallo allemaal,
    Ik ben Nathan Blay, ik ben 8 jaar oud en ik zit in groep 5B van Basisschool De Hommel. Ik zit al op voetbal sinds de mini-Fjes.

Ik zit nu in de JO9-1 samen met Sem,Jurre,Sofian,Iven,Timor,Tibor en Floris. Dat vind ik erg leuk. Wat ik ook leuk vind is de training en de wedstrijden. Ik ben altijd blij als we penalty's mogen nemen, want dan kan ik lekker hard schieten. Bij training vind ik het heel leuk om te keepen. Ik sta graag in de verdediging. Ik heb ook 1 keer in de spits gestaan en dat vond ik leuk. Ik kijk het liefst naar voetbal op YouTube. En ook speel ik vaak op de PS4, tablet, en doe ik vaak Squla.

Meer in deze categorie: Pupil van de week: 7-10-18 »