Blik op jeugdselectie-teams: week 15

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

JO17-2: Blerick JO17-1 - SV Venray
Zaterdag spelen we tegen de kampioen van het najaar. Zij staan op dit moment 1 punt onder ons. Na de mindere resultaten van de afgelopen weken willen we op deze tegenstander revanche halen. In het najaar waren zij onze eerste tegenstander in de competitie. Toen verloren we...

JO15-1: SV Venray - Geldrop JO15-1
Zaterdag het degradatieduel tegen Geldrop. De wedstrijd in Geldrop was een hectische. Veel doelpunten, gele kaarten en een veldverwijzing waardoor een veldspeler van ons de goal in moest. Uiteindelijk trok SVV aan het kortste eind. Gaat het zaterdag dan gebeuren?

JO15-2: Olympia-18 JO15-1 - SV Venray
Aankomende zaterdag treden wij aan tegen Olympia'18. Geen onbekende voor ons aangezien we deze tegenstander de eerste seizoenshelft al hebben gehad. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst, dus we zullen flink aan de bak moeten. Afgelopen weekend hebben we ons eerste punt behaalt. We zagen een stijgende lijn in mentaliteit en mede daardoor in spel. Nu hopen we een stijgende lijn resultaten te zien.

Gelezen: 429 keer Laatst aangepast op zaterdag 13 april 2019 18:53

SV Venray Voetbaldagen

Doe mee!
VOETBALDAGEN2019TNSchrijf nu in voor de SV Venray
Voetbaldagen.
Klik HIER voor meer info.