De jeugdvastelaoves-avond was kei tof !

Geschreven door
Gepubliceerd in Junioren
vrijdag 01 maart 2019 20:40
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Voor het 2e jaar werd sinds lange tijd weer een jeugdvastelaoves-avond gehouden.

Vanaf 18.30 uur draaide dj Bert de allermooiste en nieuwste vastelaoves nummers, in een prachtige versierde kantine. Waar het zelfs nog mogelijk was om je gratis te laten schmincken. Onze eigen “hoffotograaf”  Ylse legde alles op de camera vast.

De haeskes, piraten, cowboys, glitter girls enz konden zich naar hartenlust uitleven, in de toen nog rustige kantine. Maar daar kwam verandering in……….toen onze grote “eendaags Vorst Karel” de opening verrichtte. Hij gaf daarna de leiding over aan een nieuw talent: Tom Daemen, die de avond verder leidde. De dansgarde onder leiding van Imke Verstegen lieten meteen zien, hoe je de beentjes de lucht in kon gooien, een super mooi dansje.

Daarna was het de beurt aan Stef en Tamara die precies weten hoe je een jeugdgroep  “aan het vastelaoves vieren krijgt”. Het hele gezelschap van de Pielhanen was aanwezig, en waren behulpzaam bij het aftreden van prins Simon en prinses Julia van vorig jaar. Het werd spannend…….

Prins Jeroen van de Pielhanen, met zijn adjudant Bart, en Vorst Tim waren al naar het kleedlokaal om het nieuwe gezelschap op te halen.
Daar was hij dan……voor het 2e jaar Vorst Rick Smetsers.
Prins 2019……………………..Thijs Janssen die als adjudant koos: Luc Witzel…………………………..
Prinses 2019………………….Senna Conego Die als adjudante koos: Noor Theeuwen

Alle drie hadden ze leuke tekst om zich voor te stellen, ze eindigde samen met hun leus:

“WEJ GAEVE ENNE KNAL AN DIT VASTELAOVESBAL, WENT AS WEJ AN UT FIESTE GAON HOEFT NIEMES NAEVE DE LIJN TE STAON.

En dat deed ook niemand want als extra verrassing kwam ook nog het hele Hazekeutel gezelschap , onder aanvoering van Vorst Guus.
Het feest kon verder met DE KERSVERSE “voetbal-Prins, voetbal-Prinses en hun voetbaladjudanten”

De avond werd tussen de polonaises door nog gevuld met optredens van:
Verrekes Moj, een gardedans van jeugd  DE PIELHANEN, een optreden van Klaar Jet en Daantje (het winnende liedje van de kinder cd) en Nevvenén .
Aan alle artiesten werd een herinnering medaille uitgereikt, alsmede een goedgevulde snoepzak.

Na een heuse receptie voor het gezelschap, en nog even met z`n allen lekker uit het dak, werd de avond mooi in stijl afgesloten.

Wat een geweldige talenten hebben we bij onze voetbalclub, niet alleen op het veld maar ook op het gebied van entertainen, zang en dans, en niet te vergeten FEESTEN……….

Prins Thijs, Prinses Senna, adjudanten Luc en Noor Vorst Rick, leider/spreker Tom, artiesten, dj, gasten, ouders, leiders, vrijwilligers, en alle andere vastelaovesvierders, bedankt dat jullie er waren en deze avond tot een mooi feestje hebben gemaakt.

Een speciaal woord van dank aan de sponsor van de herinnerings oorkondes

Een vernieuwde jeugdactiviteit kan gaan groeien…………….ben jij er de volgende keer ook bij?

Organisatie jeugd carnavalsavond SV Venray

Gelezen: 4831 keer Laatst aangepast op dinsdag 12 maart 2019 07:35

SV Venray Voetbaldagen

Doe mee!
VOETBALDAGEN2019TNSchrijf nu in voor de SV Venray
Voetbaldagen.
Klik HIER voor meer info.