Prima resultaat Grote Club Actie 2018

zondag 09 december 2018 14:35
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op 8 december hebben we de Grote club actie binnen SV Venray weer afgesloten met de traktatie voor het best verkopende team en de best verkopende speler.

Dit jaar vielen beide prijzen binnen het JO8-3 team doordat zij samen 207 loten verkocht hebben! Onder het genot van een lekker glas koude limonade werden na de wedstrijd de frietjes met snacks verorberd.

De uitblinker binnen het team was deze keer Bob Arts, die maar liefst 81 loten wist te verkopen. Bob gaf aan dat hem dit gelukt is door met zijn loten richting het werk van zijn vader te gaan om daar behoorlijk wat loten te kunnen verkopen. Goed idee en wellicht een goede tip voor andere verkopers om volgend jaar ook mee aan de slag te gaan.

Bob had zich al weken verheugd om die mooie nieuwe glimmende bal in ontvangst te mogen nemen, echter kreeg hij namens SV Venray nog een extra verrassing als cadeau aangeboden.

Door onze samenwerking met PSV als partnerclub, hadden wij een vrijkaart aangeboden gekregen om 1 speler deel te laten nemen aan de PSV Soccer school clinic. Hierbij krijgt de speler een dag lang training op niveau aangeboden incl. lunch en een aantal leuke gadgets.

Bob was natuurlijk ook met dit cadeau helemaal in zijn nopjes.

Zo zie je maar, wat je allemaal kunt bereiken door een kleine inspanning te leveren voor onze mooie club. Volgend jaar is er zoals altijd een Grote club Actie, dus doe weer mee!

Ruud van Gaal
Jeugdsecretaris SV Venray

Afbeelding2

Gelezen: 1460 keer Laatst aangepast op donderdag 10 januari 2019 12:17

SV Venray Voetbaldagen

Doe mee!
VOETBALDAGEN2019TNSchrijf nu in voor de SV Venray
Voetbaldagen.
Klik HIER voor meer info.