Junioren

Junioren

Blik op jeugdselectie-teams: week 12

vrijdag 22 maart 2019 11:35

JO15-2: Venray - Rood-Wit'62 JO15-1
Na een avondje teambuilding (bowlen) hebben de heren en dame deze week erg scherp getraind. Aankomende zaterdag spelen we tegen Rood Wit'62 JO15-1. Deze tegenstander hebben we ook in de beker gehad en bleek een stugge tegenstander te zijn met veel technische spelers. Uiteindelijk werden de punten verdeeld met een 2-2 einduitslag. Er liggen dus kansen, maar dan zal iedereen fit en scherp moeten zijn!

Blik op jeugdselectie-teams: week 11

donderdag 14 maart 2019 11:42

JO17-2: ZSV JO17-1 - SV Venray JO17-2
Aankomende zaterdag mogen we met de O17-2 proberen ZSV van de koppositie te stoten. Zij staan één punt boven ons dus dat beloofd een spannende pot te worden. Laten we hopen dat het weer mee speelt en dat de jongens fris zijn, ondanks de vele afgelastingen.

JO13-1: 
JVC Cuijk JO13-1 - SV Venray JO13-1
Na de nummers 1, 2 en 3 van de competitie gehad te hebben na de winterstop wacht nu een belangrijke wedstrijd voor SV Venray JO13-1. De ploeg gaat op bezoek bij nummer 9 JVC Cuijk. Beide ploegen troffen elkaar in november ook al. Op Sportpark De Wieen wist JVC toen met 0-2 te winnen. De laatste weken is er duidelijk verbetering zichtbaar in het spel van de JO13-1 van SV Venray. Dit is ook te zien aan de uitslag van de laatste wedstrijd tegen Achilles (1-2 verlies). De ploeg gaat er alles aan doen het verbeterde spel voort te zetten om de tweede wedstrijd tegen JVC winnend af te sluiten.

JO15-2: ZSV JO15-1 - SV Venray JO15-2
Na het carnavals geweld mogen we weer eens een partij voetballen. Na 3 verliespartijen willen we eindelijk eens van de laatste plaats af. Dat zal niet makkelijk worden aangezien ZSV bovenin in de middenmoot staat. Gelukkig is in voetbal alles mogelijk en gaan we er alles aan de doen om de 3 punten mee te nemen naar Venray!

 

De jeugdvastelaoves-avond was kei tof !

vrijdag 01 maart 2019 20:40

Voor het 2e jaar werd sinds lange tijd weer een jeugdvastelaoves-avond gehouden.

Vanaf 18.30 uur draaide dj Bert de allermooiste en nieuwste vastelaoves nummers, in een prachtige versierde kantine. Waar het zelfs nog mogelijk was om je gratis te laten schmincken. Onze eigen “hoffotograaf”  Ylse legde alles op de camera vast.

De haeskes, piraten, cowboys, glitter girls enz konden zich naar hartenlust uitleven, in de toen nog rustige kantine. Maar daar kwam verandering in……….toen onze grote “eendaags Vorst Karel” de opening verrichtte. Hij gaf daarna de leiding over aan een nieuw talent: Tom Daemen, die de avond verder leidde. De dansgarde onder leiding van Imke Verstegen lieten meteen zien, hoe je de beentjes de lucht in kon gooien, een super mooi dansje.

Daarna was het de beurt aan Stef en Tamara die precies weten hoe je een jeugdgroep  “aan het vastelaoves vieren krijgt”. Het hele gezelschap van de Pielhanen was aanwezig, en waren behulpzaam bij het aftreden van prins Simon en prinses Julia van vorig jaar. Het werd spannend…….

Prins Jeroen van de Pielhanen, met zijn adjudant Bart, en Vorst Tim waren al naar het kleedlokaal om het nieuwe gezelschap op te halen.
Daar was hij dan……voor het 2e jaar Vorst Rick Smetsers.
Prins 2019……………………..Thijs Janssen die als adjudant koos: Luc Witzel…………………………..
Prinses 2019………………….Senna Conego Die als adjudante koos: Noor Theeuwen

Alle drie hadden ze leuke tekst om zich voor te stellen, ze eindigde samen met hun leus:

“WEJ GAEVE ENNE KNAL AN DIT VASTELAOVESBAL, WENT AS WEJ AN UT FIESTE GAON HOEFT NIEMES NAEVE DE LIJN TE STAON.

En dat deed ook niemand want als extra verrassing kwam ook nog het hele Hazekeutel gezelschap , onder aanvoering van Vorst Guus.
Het feest kon verder met DE KERSVERSE “voetbal-Prins, voetbal-Prinses en hun voetbaladjudanten”

De avond werd tussen de polonaises door nog gevuld met optredens van:
Verrekes Moj, een gardedans van jeugd  DE PIELHANEN, een optreden van Klaar Jet en Daantje (het winnende liedje van de kinder cd) en Nevvenén .
Aan alle artiesten werd een herinnering medaille uitgereikt, alsmede een goedgevulde snoepzak.

Na een heuse receptie voor het gezelschap, en nog even met z`n allen lekker uit het dak, werd de avond mooi in stijl afgesloten.

Wat een geweldige talenten hebben we bij onze voetbalclub, niet alleen op het veld maar ook op het gebied van entertainen, zang en dans, en niet te vergeten FEESTEN……….

Prins Thijs, Prinses Senna, adjudanten Luc en Noor Vorst Rick, leider/spreker Tom, artiesten, dj, gasten, ouders, leiders, vrijwilligers, en alle andere vastelaovesvierders, bedankt dat jullie er waren en deze avond tot een mooi feestje hebben gemaakt.

Een speciaal woord van dank aan de sponsor van de herinnerings oorkondes

Een vernieuwde jeugdactiviteit kan gaan groeien…………….ben jij er de volgende keer ook bij?

Organisatie jeugd carnavalsavond SV Venray

Blik op jeugdselectie-team(s): week 9

vrijdag 22 februari 2019 16:13

JO15-2:
Na twee verliespartijen wordt het voor de heren en dame van JO15-2 weer eens tijd om te winnen. De laatste weken valt het net de verkeerde kant op, waardoor makkelijk 'de koppies' gaan hangen. Aanstaande zaterdag staat Montagnards op het programma. In de eerste helft van het seizoen is hier overtuigend tegen gespeeld met als 5-1 overwinning tot gevolg. Er moet gewaakt worden voor onderschatting aangezien Montagnards uit zal zijn op revanche.

Ruud Jenneskens wordt Hoofd Jeugdopleiding

maandag 28 januari 2019 11:01

Ruud Jenneskens wordt met ingang van het komend seizoen Hoofd Jeugdopleiding. Ruud is zeker geen onbekende bij SV Venray. Het bestuur, de TC en de TJC zijn dan ook blij met de terugkeer van Ruud Jenneskens en wensen hem veel succes!

Ik onderstaand bericht stelt Ruud zich voor.

Naam: Ruud Jenneskens

Leeftijd: 37 jaar

Trainerslicentie: UEFA A + Physical Coach 1

De eerste stappen in het trainersvak heb ik bij SV Venray mogen zetten, gedurende 10 seizoenen ben ik actief geweest binnen alle afdelingen van de jeugd, zowel op recreatief als prestatief niveau. In de 12 jaar dat ik inmiddels elders train, heb ik me doorontwikkeld tot de trainer die ik nu ben. Stabiel als hoofdtrainer van SV Ysselsteyn (7 jaar), gecombineerd met de functie van Hoofd Opleidingen bij NWC Asten (3 jaar), en lerend projectmatig bij buitenlandse nationale bonden en profclubs (EK kwalificatie, voorbereidingen periodiseren, trainingsanalyses, workshops). Mijn ambitie is om alle opgedane kennis en ervaring te delen, om andere trainers en clubs te inspireren en ontwikkelen. Vanuit diverse positieve gesprekken bij sv Venray, is het weer tijd om terug te keren waar ik ben begonnen, en samen met de Technische Commissie, Jeugdcommissie en selectietrainers, de jeugdafdeling verder door te ontwikkelen binnen de ingezette koers, waarin het streven is zoveel mogelijk eigen jeugdspelers door te laten stromen naar de seniorenselectie. Ik heb er zin in!!

 

Prima resultaat Grote Club Actie 2018

zondag 09 december 2018 14:35

Op 8 december hebben we de Grote club actie binnen SV Venray weer afgesloten met de traktatie voor het best verkopende team en de best verkopende speler.

Dit jaar vielen beide prijzen binnen het JO8-3 team doordat zij samen 207 loten verkocht hebben! Onder het genot van een lekker glas koude limonade werden na de wedstrijd de frietjes met snacks verorberd. 

De uitblinker binnen het team was deze keer Bob Arts, die maar liefst 81 loten wist te verkopen. Bob gaf aan dat hem dit gelukt is door met zijn loten richting het werk van zijn vader te gaan om daar behoorlijk wat loten te kunnen verkopen. Goed idee en wellicht een goede tip voor andere verkopers om volgend jaar ook mee aan de slag te gaan.

Bob had zich al weken verheugd om die mooie nieuwe glimmende bal in ontvangst te mogen nemen, echter kreeg hij namens SV Venray nog een extra verrassing als cadeau aangeboden.

Door onze samenwerking met PSV als partnerclub, hadden wij een vrijkaart aangeboden gekregen om 1 speler deel te laten nemen aan de PSV Soccer school clinic. Hierbij krijgt de speler een dag lang training op niveau aangeboden incl. lunch en een aantal leuke gadgets.

Bob was natuurlijk ook met dit cadeau helemaal in zijn nopjes.

Zo zie je maar, wat je allemaal kunt bereiken door een kleine inspanning te leveren voor onze mooie club. Volgend jaar is er zoals altijd een Grote club Actie, dus doe weer mee!

Ruud van Gaal
Jeugdsecretaris SV Venray

Afbeelding2

JO15-3 kampioen !

zondag 02 december 2018 21:11

Met een 8-3 winst in het thuisduel tegen Oostrum JO15-1 stelde onze geweldenaars van JO15-3 het kampioenschap najaarsreeks 2018/2019 veilig. JO15 gefeliciteerd !!JO12-3 Kampioen najaarsreeks

maandag 19 november 2018 21:51

Afgelopen zaterdag wist JO12-3 middels een 8-1 thuisoverwinning de titel in de najaarsreeks 2018/2019 in de wacht te slepen. Spelers en trainers: Proficiat !!

JO123njrskamp1

Acht trainingen bij VVV-Venlo Voetbalschool

woensdag 12 september 2018 10:38

Acht trainingen bij Voetbalschool.
 De VVV-Venlo Voetbalschool biedt jonge voetballers, voetbalsters, keepers en keepsters de mogelijkheid om zich tijdens onze activiteiten voornamelijk op technisch, maar ook op inzichtelijk vlak te verbeteren. Al onze trainingen en activiteiten zijn gericht op de individuele ontwikkeling en zijn van de hoogste professionele kwaliteit. De activiteiten van de VVV-Venlo Voetbalschool staan onder leiding van gediplomeerde en professionele trainers. Ben jij geboren in 2004 tot en met 2012? Schrijf je dan snel in! Want vol is vol.

Aanmelden kan hier.

vvvschool2018

SVV: partnerclub vh jaar

dinsdag 28 augustus 2018 15:14

SV Venray is door VVV-Venlo benoemd tot Partnerclub van het Jaar 2017-2018.

SV Venray is winnaar geworden van een ranking voor partnerclubs waarin de meetmomenten van de samenwerking, zoals contactmomenten, betrokkenheid etcetera met VVV-Venlo, worden geregistreerd. In het verleden vielen respectievelijk VVV'03, SVC 2000, Venlosche Boys en HBSV deze eer ten deel. Binnenkort zal SV Venray door een afvaardiging van VVV-Venlo met een bezoek worden vereerd en in het zonnetje worden gezet. Ook zal de amateurvereniging worden uitgenodigd als gast tijdens de competitiewedstrijd VVV-Venlo – Feyenoord op 7 april 2019 in Seacon Stadion – De Koel – in Venlo en wordt door VVV-Venlo een clinic verzorgd.

Bron: Peel en Maas Venray

Pupillen 6-6 en 8-8

maandag 27 augustus 2018 19:02


In het eerste weekend van september trapten ook de pupillenteams het seizoen af met de eerste officiële bekerwedstrijden. Vanaf dan startte ook fase 2 van de introductie van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Nadat afgelopen seizoen de Onder 8 en Onder 9 pupillen zijn gestart met het spelen van 6 tegen 6 wedstrijden op een aangepast kwart veld volgen dit seizoen ook de Onder 10 pupillen. De Onder 11 en Onder 12 pupillen spelen vanaf dit seizoen 8 tegen 8 wedstrijden op een aangepast half veld.

Informatie jeugd seizoen 2018-2019

zaterdag 07 juli 2018 11:16

Veel later dan wij graag zouden willen, kunnen wij jullie informeren over een aantal zaken de jeugdafdeling betreffend.  

Als eerste willen wij alle trainers, leiders en andere vrijwilligers danken voor hun inzet het afgelopen seizoen. Door jullie hulp hebben wij heel veel kinderen lekker kunnen laten voetballen! 

Wijzigingen spelvormen en deelname competities

Afgelopen seizoen al is de spelvorm voor de 08 en 09 gewijzigd naar 6 vs 6 op een kwart veld. Ondanks vele voorbehouden vooraf, is deze spelvorm toch in goede aarde gevallen. Komend seizoen zal de O10 dezelfde spelvorm gaan spelen. Verder zal komend seizoen de spelvorm voor de O11 en O12 wijzigen naar 8 vs 8 op een half veld. SV Venray conformeert zich aan de nieuwe indelingen van de KNVB hetgeen betekent dat er tot en met de O13 in jaarcompetities gevoetbald gaat worden. De nieuwe spelvorm O12 betekent dat de opzet van de huidige O12 (beloften)competitie verdwijnt. Daarnaast is voor komend seizoen besloten geen team meer in te schrijven voor de O14 beloften competitie. De meerwaarde van deze competitie is de afgelopen jaren afgenomen als gevolg van andere keuzes door verenigingen waardoor de kwaliteit van de deelnemende teams minder werd. Verwachting is dan ook dat spelers zich in een O15-compeitie technisch en fysiek meer zullen ontwikkelen dan in de O14-competitie. De O15-2 zal grotendeels met eerstejaars spelers gaan spelen met als doel hen het seizoen erop de overstap te kunnen laten maken naar de O15-1.  

In aansluiting op de wijzigingen in spelvormen, heeft de Jeugdcommissie besloten tot een andere indeling van de hoofdleiders. Voor de O6 t/m O10 bestaat helaas momenteel een vacature, we zijn dringend op zoek naar een vervanger! Ook voor de O11 & O12 is een vacature, deze wordt momenteel waargenomen door Ellie Camps. Bart van Oers heeft de groep O13 t/m O15 en John Engels de groep 16 t/m O19. Aanvulling is welkom, hij/zij kan zich melden bij ondergetekende of één van de hoofdleiders. 

Trainers prestatieve teams

Het heeft oneindig lang geduurd, maar we hebben inmiddels de trainersposities voor de prestatieve teams grotendeels rond. In het kader van de nieuwe spelvormen is er ook hier voor gekozen om wat
te schuiven in de teams waar hoofdtrainers op ingedeeld worden.

Team Hoofd Assistent
O19-1 Bert Spee Vacature
O19-2 Peter Litjens  Leon Voesten
O17-1 Abe Stiphout Fred Jeuken
O17-2 Wesley Diebels Sid Peeters
O15-1 Stijn Brinkman Ted Strous
O15-2 Mitchel Diebels Jeroen Broers
O13-1 Bram Kersten Patrick Jansen
O13-2 Vacature Vacature
O12-1 Gregory Mardjani Vacature
O10-1 Klaas Manders Vacature


Indelingsprocedure

Doordat veel competities nog in volle gang zijn maar ook door het laat bekend worden van de trainers, is ook de indelingsprocedure veel later opgestart dan eerdere seizoenen. De hoofdleiders hebben inmiddels de indeling van de recreatieve teams opgestart. Uitgangspunten zijn grotendeels hetzelfde als vorig seizoen: er zijn géén indelingstrainingen en als teams of groepen spelers bij elkaar kunnen/willen blijven zullen we dat zoveel als mogelijk faciliteren. Helaas zal blijken dat dit niet in alle gevallen mogelijk is, daar zal dan naar gekeken worden door hoofdleider met spelers en/of leiders. Streven is de indeling van de recreatieve teams vóór 1 juli bekend te maken. Dit zal voornamelijk via de mail gebeuren dus zorg dat de vereniging op de hoogte is van jullie juiste e-mailadres!

De hoofdtrainers zullen ook heel snel of zijn inmiddels al gestart met de indeling van de prestatieve teams. Zij zullen zelf met spelers communiceren over hoe zij dit op zullen gaan pakken. Complicerende factor is het lang doorlopen van (na)competities in combinatie met het feit dat het sportpark na de Ladies Cup moet sluiten om de velden voor volgend seizoen weer in orde te kunnen maken waardoor heel veel (extra) trainingen niet mogelijk zijn.  

Sluiting sportpark

Op 2 en 3 juni is de Youth Cup en op 9 en 10 juni de Ladies Cup. In verband met het jaarlijkse onderhoud aan de velden, sluit het sportpark met ingang van 11 juni a.s. haar poorten en kan er niet meer getraind worden. Iedereen wordt via de trainers geinformeerd over de start van de trainingen voor het seizoen 2018-2019.

Wij wensen iedereen een sportief einde van het lopende seizoen en alvast een hele fijne vakantie!

Pieter van de Voort (TJC) en Ellie Camps (JC)

SV Venray Toernooien


toernooi2019poster
Ladiescup: 8 & 9 juni 2019
Youthcup: 15 & 16 juni 2019

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 08:00-12:00)
  0478-512338

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.