Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

Sponsoring

SV Venray is met meer dan 1.400 leden de grootste sportvereniging in de regio Noord Limburg. De club heeft een rijke historie met als één van de hoogtepunten het kampioenschap in de Hoofdklasse in 1989. Het eerste herenteam komt in het seizoen 2015-2016 uit in de Eerste klasse D.

Buiten het eerste herenteam heeft Venray nog veel andere teams die wekelijks voetballen, in totaal zijn er 16 senioren teams en meer dan 50 jeugdteams. Omdat we voetbal betaalbaar willen houden voor iedereen zijn we als vereniging voor een groot deel afhankelijk van sponsoring.  Dankzij onze sponsors kunnen onze leden gebruik maken van goede faciliteiten, trainers en materiaal. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat onze jeugd zich goed kan ontwikkelen waardoor we steeds meer eigen jeugd in onze hoogste senioren elftallen krijgen.

Wij zijn dan ook voortdurend op zoek naar sponsors of, het nu is omdat u uw naamsbekendheid wilt vergroten, omdat u maatschappelijk betrokken wilt zijn of, omdat er iemand bij SV Venray speelt die u kent, u bent van harte welkom!

Meer in deze categorie: « Missie Organisatie »