Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

Kleding

SV Venray is in 2017 overgestapt van Nike kleding naar Hummel.

De wedstrijdshirts voor spelers en keepers worden betaald uit het Kledingfonds waarvoor iedere speler jaarlijks € 10,00 betaalt.
Overige spullen zijn – voor eigen rekening of via een sponsor – verkrijgbaar bij Sport2000 in Venray.

klik HIER voor info over de kledinglijn van SV Venray.

SPONSORING
Wil je een team sponsoren of heb je een sponsor voor je team, neem dan contact op met Jan de Bruijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  voor de mogelijkheden. Richtprijs voor trainingspakken voor alle spelers, bedrukt met sponsornaam en sponsornaam op de spelersshirts bedraagt € 750,00 voor JO13-teams en ouder en voor JO-11 en jonger € 550,00. De prijzen zijn exclusief BTW.

Voor meer informatie over het Kledingfonds, kunt U contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatst aangepast op maandag 30 juli 2018 19:45