Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

Contributie en boetes

Contributie & boetes

Onderstaand  de regels, deadlines en consequenties m.b.t. het innen van contributie en boetes.

Afmelden voor het komende seizoen

Overschrijven naar een andere vereniging kan tot en met 15 juni. Dat is ook de uiterste datum voor het afmelden als lid. Bij afmelding na 15 juni zal SV Venray € 25,- administratiekosten in rekening brengen.

Contributie inning

De contributie zal in de derde week van juli worden afgeschreven. Controle op geïnde contributie zal plaatsvinden op 1 augustus. De speler van wie SV Venray op 1 augustus nog geen contributie heeft ontvangen, ontvangt een aanmaning met de mogelijkheid om voor 1 september de contributie alsnog te voldoen. Een speler die op 1 september nog niet betaald heeft wordt geschorst en mag niet spelen en trainen. Betreffende speler of ouders (indien speler een jeugdlid is) zullen over dit speelverbod geïnformeerd worden. Een speler die op 1 november de contributie nog steeds niet betaald heeft zal worden uitgeschreven als lid van SV Venray. Hierbij zal een financiële aantekening gemaakt worden in het systeem. Wanneer betreffende speler in de toekomst weer/alsnog lid wil worden zal eerst aan achterstallige betaling voldaan moeten worden.

Contributie betalingsregelingen

Kan de contributie, door de financiële situatie, niet voldaan worden, dan is er de mogelijkheid om aanspraak te maken op betaling van de contributie via Jeugd Sportfonds. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met SV Venray door een mail te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.In alle andere gevallen is er de mogelijkheid om voor 15 juni een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het verzoek om een regeling te treffen. Verzoeken ontvangen na 15 juni worden niet meer in behandeling genomen.

Afmelden gedurende het seizoen

Bij afmelding voor 1 september is contributie restitutie mogelijk, minus € 25,-administratie kosten.  Bij afmelding na 1 september, is er geen contributie restitutie meer mogelijk.

Niet spelen door langdurige blessures

Er kan aanspraak gemaakt worden op teruggave van (een deel van) de betaalde contributie n.a.v. een langdurige blessure door op het einde van het seizoen (mei) een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De penningmeester zal per geval kijken hoe hiermee omgegaan wordt.

Later aanmelden

Bij latere aanmelding in het seizoen zal onderstaand schema gehanteerd worden. Uitgangspunt hierbij is het moment van plaatsing in een team.

Te betalen deel bij plaatsing in de maand:

- Juli, Aug, Sep, Okt     100%

- Nov, Dec, Jan, Feb      50%

- Mrt, Apr, Mei              25%

Boetes opgelegd door de KNVB

Boetes welke opgelegd zijn door de KNVB worden door SV Venray geïnd bij de beboete persoon. Hierbij wordt de volgende werkwijze gehanteerd: Beboete persoon ontvangt schriftelijk een vooraankondiging van de boete met het af te schrijven bedrag (automatische incasso). Mocht het geïncasseerde bedrag na afschrijving gestorneerd worden dan dient de betaling alsnog binnen 2 weken te worden voldaan. Als de betaling niet binnen 2 weken alsnog is voldaan zal betreffende speler door SV Venray geschorst worden voor alle verenigingsactiviteiten totdat de boete voldaan is.

Laatst aangepast op zondag 03 februari 2019 21:24
Meer in deze categorie: « Privacy Policy