Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

Administratie

De administratie van de vereniging wordt gevoerd in ons clublokaal "Den Boggerd", op het adres Sportlaan 6, 5801AH, Venray.

De administratie is bereikbaar:

• Op maandag- en woensdagmorgen kunt U ons persoonlijk (telefonisch) bereiken; Het telefoonnummer is: 0478-512338
    • Op de overige tijden kunt U onze voice-mail inspreken. Laat gerust uw boodschap achter. U wordt altijd teruggebeld.

Alle correspondentie kunt U richten aan: SV Venray, Sportlaan 6, 5801AH Venray.

Ledenadministratie

Ook de ledenadministratie is op bovenstaand adres en telefoonnummer bereikbaar. Het aan- en afmelden als lid dient altijd schriftelijk te gebeuren.
    U kunt in ons clublokaal in het Sportpark een informatiegids en aan-/afmeldingsformulieren krijgen.
    U kunt de formulieren daar ter plekke invullen en inleveren. Wilt U ze elders invullen, stuur dan een hardcopy van het inschrijfformulier aan:

Ledenadministratie SV Venray, Sportlaan 6, 5801AH Venray.

De formulieren vindt U ook hier:

De contributie seizoen 2018-2019 bedraagt voor:

• jeugdleden JO7 t/m JO11: € 105,00,
    • jeugdleden JO13 t/m JO19: € 115,00,
    • G-voetbal: € 103,00,
    • Senioren: € 150,00
    • Prestatieve teams: H1, H2, Vr1, JO13-1, JO15-1, JO17-1, JO19-1, betalen daarenboven € 30,00 extra contributie.

Bijdrage Kledingfonds
    De club voorziet de spelers van kleding. De jaarlijkse bijdrage kledingfonds bedraagt € 10,00.

Leden dienen een machtiging af te geven voor het automatisch afschrijven van de contributie.
    De bedragen wordt eind juli afgeschreven m.u.v. de extra prestatieve contributie (€ 30,00); deze wordt in november afgeschreven van de betroffen spelers.

Inschrijfkosten
    Bij de eerste inschrijving zijn eenmalig € 12,50 inschrijfkosten verschuldigd.

Restitutie
    In principe wordt geen geheel of gedeeltelijke teruggave van contributie verleend, behoudens in gevallen van ernstig blessureleed of andere uitzonderlijke redenen.

Donateur
    U kunt ook donateur worden. De jaarbijdrage bedraagt dan € 50,00

Ieder lid ontvangt na betaling een lidmaatschapskaart.

Laatst aangepast op zaterdag 25 augustus 2018 09:10