U bent hier:   Home

Vrouwen 1 Verslagen

Voetbalsters Venray verliezen slotduel

In de hoofdklasse B was Fortuna Wormerveer zondagmiddag te sterk voor de voetbalsters van SV Venray.

Het slotduel van de competitie eindigde in een 3-0 verlies voor de gasten uit Venray, die halverwege al tegen een 2-0 achterstand aankeken.
Na de rust kwam Venray wat beter in zijn spel, maar op de zege van de thuisploeg viel weinig af te dingen. In de laatste minuut viel de 3-0.
Na afloop werd afscheid genomen van keepster Sanne de Boer (stopt) en Nadieh van den Einden, die na vijf seizoenen Venray terugkeert naar ZSV.

Laatst aangepast op maandag 15 mei 2017 22:38

Voetbalsters Venray veilig

Door een 5-1 thuiszege tegen Someren blijven de voetbalsters van Venray ook volgend jaar hoofdklasser.

In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen kwam de zege van de thuisploeg geen moment in gevaar.
Op sportpark De Wieën kwam Venray binnen een half uur op een 2-0 voorsprong door treffers van Myrthe van de Laar en Marieke Janssen.
Na de tegentreffer van de gasten uit Someren bepaalde Ellis Michiels met twee doelpunten de ruststand op 4-1.
Na ruim een uur spelen besliste Lindie van der Steen het duel definitief door uit een hoekschop de rebound binnen te schieten.

Laatst aangepast op zondag 07 mei 2017 13:51

Vrouwen onderuit in Eindhoven

De voetbalsters van hoofdklasser Venray verloren zondagmiddag het uitduel met koploper Eindhoven met 3-1. De thuisploeg was in de eerste helft duidelijk beter en bracht in die fase van het duel het krachtsverschil ook in doelpunten tot uitdrukking: 3-0.

In de tweede helft kwamen de gasten uit Venray beter in hun spel. Uit een fraai uitgevoerde counter maakte  Myrthe van de Laar de 3-1. Venray moest ook in het tweede deel van de wedstrijd veel verdedigen, maar dat deed de ploeg met verve. Op de zege van het sterke Eindhoven, dat met 't Zand om de titel strijdt, viel niets af te dingen.

Bron: Peel en Maas Venray

Laatst aangepast op zondag 30 april 2017 22:42

Venray verslaat de 'boys': 2-0.

In de hoofdklasse B wonnen de voetbalsters van Venray zondag op eigen veld van Venlosche Boys: 2-0.

Op sportpark De Wieën was Venray in de eerste helft heer en meester, maar verzuimde het overwicht in doelpunten uit te drukken.
In de tweede helft brak Ellis Michiels de ban. Na een fraaie actie schoot Michiels bij de tweede paal binnen.
Uit een vrije trap verdubbelde Myrthe van de Laar de score en besliste vroegtijdig het duel. Door de zege is Venray vrijwel zeker van handhaving in de hoofdklasse.

Foto's John van Deursen

Laatst aangepast op vrijdag 21 april 2017 14:18

Monsterzege voetbalsters Venray

In de hoofdklasse B wonnen de voetbalsters van Venray zondag het thuisduel met het al gedegradeerde Victoria Boys met grote cijfers: 12-1.

Venray scoorde na 51 seconden al de 1-0 via Eef Kerkhof en bouwde die voorsprong voor de rust uit naar 7-0. In de tweede helft bleef de thuisploeg heer en meester.
De arme gasten mochten zich met twaalf tegentreffers zelfs nog gelukkig prijzen, want Venray liet nog tal van kansen onbenut. Doelpunten Venray: Myrthe van de Laar (5), Marieke Janssen (4), Eef Kerkhof (2) en Lindie van der Steen.

Laatst aangepast op maandag 10 april 2017 08:30