U bent hier:   Home

SV Venray organiseert 3de jeugd Voetbaldagen

E-mailadres Afdrukken PDF

14138191 1110054289081605_7556728887016044875_o2VOETBALDAGEN2017TNZoals inmiddels traditie, organiseert de Technische JeugdCommissie van SV Venray van 21 t/m 25 augustus2017 (laatste week van de schoolvakantie) weer een leuke, leerzame en gezellige voetbalweek. Vorig jaar hadden we ruim 90 zeer tevreden deelnemers en ook dit jaar gaan we er weer een feest van maken! De voetbalweek is voor voetballers en voetbalsters van 5 t/m 13 jaar uit de gehele regio. De begeleiding zal zoals altijd gebeuren door jeugdleden van onze eigen voetbal club. Inmiddels hebben we tussen de 25 en 30 begeleiders per dag. De co√∂rdinatie vindt plaats door de technische jeugdcommissie. De gediplomeerde voetbaltrainers hebben weer een zeer leerzaam, maar vooral ook leuk programma voor de deelnemers gemaakt. Zij zullen dan ook de aanwijzingen geven die bij de activiteiten horen. Tussen de middag krijgen de deelnemers een broodmaaltijd en zal er even een moment van rust ingebouwd worden om daarna weer volop verder te gaan met het programma. We gaan zoals altijd uit van een gezellige week waar de jeugd hun passie kan uitvoeren, namelijk voetbal. Bij de inschrijving zit een tenue (shirt, broek, sokken) en een bal inbegrepen. Natuurlijk zijn we blij dat we weer veel deelnemers hebben die vorig jaar ook mee hebben gedaan. Toch hopen we nog veel nieuwe deelnemers te mogen begroeten. Het team wat er mee bezig is, heeft er zin in.

Laatst aangepast ( donderdag 06 juli 2017 22:56 )