U bent hier:   Home Vrijwilligers van de Maand Lotty Keizer Active’ vrijwilliger van de maand mei 2017

Lotty Keizer Active’ vrijwilliger van de maand mei 2017

E-mailadres Afdrukken PDF

IMG 2368Lotty is haar carrière bij SV Venray begonnen in 2002, waar ze o.a. jeugdleidster werd van de E13, E9, E8 en E3. Haar zoon Nick voetbalde in die tijd ook bij SV Venray, maar Lotty wilde per sé niet leidster worden van het team waar haar zoon in speelde.

Tussen 2002 en 2009 vonden we haar ook regelmatig terug als medewerkster kantine. Iedereen kende haar, altijd in voor een praatje, lol, plezier, maar ook van het harde werken en het hart op de goede plaats hebben. Ze was dan weliswaar klein van stuk, maar hield wel van aanpakken

Lotty is al jong besmet met het vrijwilligerswerk, ze heeft zelfs o.a.bij het Leger des Heils gewerkt. Ook voor vrijwilligerswerkop de peuterspeelzaal,als overblijfmoeder en als klassen assistent op de lagere school heeft ze zich ingezet. Haar jarenlange inzet voor het KVW mag ook niet vergeten worden.

Vanaf 2009/2010  is ze enige tijd bij SV Venray weg geweest. In 2015 is ze weer teruggekomen. Behalve bij de winteractiviteitencommissie vinden we haar ook weer terug als vliegende kiep in de kantine. Dan staat ze door de week of in het weekend achter de bar, in de keuken, de friteskraam bij het toernooi en noem maar op.

Ze weet de jonge mensen, die beginnend kantinepersoneel zijn, te enthousiasmeren en te leren aanpakken. Want aanpakken, dat kan ze als de beste en ze is van alle markten thuis.Kortom een vrijwilligster in hart en nieren.

Haar enthousiasme, tomeloze inzet, vooral in, maar ook buiten de vereniging hebben ons doen besluiten om haar de vrijwilligster van de maand mei te maken.

Laatst aangepast ( maandag 26 juni 2017 16:02 )

Zaal 7 Hoofdsponsor

Vacaturebank