U bent hier:   Home Junioren VOETBALWEEK SV VENRAY 2017

VOETBALWEEK SV VENRAY 2017

E-mailadres Afdrukken PDF

Zoals inmiddels traditie, organiseert de Technische JeugdCommissie van SV Venray van 21 t/m 25 augustus a.s. (laatste week van de schoolvakantie) weer een leuke, leerzame en gezellige voetbalweek.

Vorig jaar hadden we ruim 90 zeer tevreden deelnemers en ook dit jaar gaan we er weer een feest van maken! De voetbalweek is voor voetballers en voetbalsters van 5 t/m 13 jaar (geboortejaren 2005 t/m 2012) uit de gehele regio.

Nadere informatie over programma etc. en de mogelijkheid tot inschrijven volgt zo spoedig mogelijk via de website (www.svvenray.nl), mailings etc.

Uiteraard kunnen wij deze voetbalweek niet realiseren zonder hulp en zijn we ook op zoek naar vrijwilligers om spellen & oefeningen te bedenken, groepen te begeleiden, boterhammen te smeren etc. Zet dus ook als vrijwilliger deze week in je agenda!!! Ook over hoe je aan te melden als begeleiding volgt nadere informatie.

Technische JeugdCommissie

SV Venray

Laatst aangepast ( dinsdag 21 maart 2017 21:29 )

Zaal 7 Hoofdsponsor

Voetbaldagen 2017

voetbaldagentn
SV Venray voetbaldagen!
Van maandag 21 tm vrijdag 25 augustus 2017, een hele week voetballen!
Er zijn inmiddels al 76 aanmeldingen!

Programma Junioren

Uitslagen Junioren