U bent hier:   Home

Scheidsrechter bij SV Venray: echt iets voor jou?!

E-mailadres Afdrukken PDF

Vind jij het leuk om ervoor de zorgen dat kinderen en volwassenen op een sportieve en plezierige manier met elkaar de strijd aangaan? En wil jij je leidinggevende capaciteiten ontwikkelen? Dan ben jij dé persoon om scheidsrechter veldvoetbal te worden! SV Venray biedt je een goede en leuke opleiding.

Fluiten is leuk, op elk niveau. Of je nu pupillen, junioren of 'het negende' fluit: bij elke wedstrijd gaat het ergens om. Wanneer jij als scheidsrechter je werk goed doet, kunnen de spelers en toeschouwers zich concentreren op waar het allemaal om draait: lekker voetballen.

Praktijkgerichte opleiding

Wij van SV Venray willen jou graag een training aanbieden in het leidinggeven aan 22 spelers en het toepassen van de spelregels. De KNVB biedt  je een praktijkgerichte opleiding, zodat je met voldoende kennis én vertrouwen aan de slag kunt bij onze club.

Organisatie van de opleiding

Hoe ziet de Opleiding Verenigingsscheidsrechter er concreet uit? De opleiding bestaat uit vier bijeenkomsten van drie uur; elke maand is er een bijeenkomst. Daarnaast fluit je minimaal vier stagewedstrijden.

De opleiding wordt ’s avonds gegeven bij SV Venray of ergens in de buurt. Alle opdrachten die je krijgt, hebben te maken hebben met je eigen wedstrijden. Heb je aan de voorwaarden voldaan, dan ontvang je het diploma 'Verenigingsscheidsrechter veldvoetbal'. Het betekent dat je kunt worden aangesteld bij jeugdwedstrijden en/of seniorenwedstrijden binnen SV Venray.

Studiebelasting

Hoeveel tijd kost de training? We zetten het per onderdeel voor je op een rij:

Onderdeel training

Vier bijeenkomsten

12 uur

Zelfstudie en huiswerkopdrachten

8  uur

Onderdeel ervaring

Fluiten van minimaal vier stagewedstrijden

4   uur

Assisteren van de scheidsrechter

2   uur

Proeve van bekwaamheid

Trainingsmap

3   uur

Totaal

29  uur

Start

Er dienen minimaal 10 deelnemers te zijn om een opleiding te starten. Dit zal waarschijnlijk in samenwerking gaan met andere verenigingen in de buurt.

Toelating

De minimumleeftijd voor deelname aan de Opleiding Veldvoetbalscheidsrechter is 14 jaar.

Kosten

Individueel ongeveer € 100,- (inclusief digitaal lesmateriaal). Als je voor S.V. Venray gaat fluiten zullen deze kosten door onze vereniging worden betaald.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de voorzitter van onze scheidsrechterscommissie Math van den Bekerom. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 06-54750481

MELDT JE AAN !!!

Laatst aangepast ( dinsdag 21 maart 2017 21:31 )