U bent hier:   Home Junioren SV Venray sluit Amateur Partnerschap met PSV

SV Venray sluit Amateur Partnerschap met PSV

E-mailadres Afdrukken PDF

Persbericht SV Venray
161126PZ23054SV Venray is verheugd te kunnen melden dat het een vernieuwd samenwerkingsverband met PSV heeft gesloten. Vanaf heden is SV Venray Standaard Amateur Partner van PSV. Het partnerschap levert club en leden speciale voordelen op, waarvan de basis ligt in kennisdeling, maatschappelijke betrokkenheid, voordeel en beleving.
Samenwerking, kennisdeling en betrokkenheid
PSV heeft al jaren een nauwe relatie met het amateurvoetbal. Vanaf seizoen 2016-2017 gaat PSV op een nieuwe manier met amateurverenigingen samenwerken. De basis hiervan is kennisdeling, maatschappelijke betrokkenheid, voordeel en beleving. PSV gaat ons helpen door haar kennis ter beschikking te stellen. Bijvoorbeeld op het gebied van spelersontwikkeling, sponsoring en medische zaken maar ook bij maatschappelijke projecten. Daarnaast geeft de nieuwe samenwerkingsvorm diverse voordelen en belevingsaspecten voor onze leden. Onze club zal van deze knowhow gaan profiteren, omdat wij onszelf afgelopen zaterdag hebben aangesloten bij het nieuwe programma.

161126PZ23050

161126PZ23082

Laatst aangepast ( maandag 28 november 2016 22:33 )

Zaal 7 Hoofdsponsor

Voetbaldagen 2017

voetbaldagentn
SV Venray voetbaldagen!
Van maandag 21 tm vrijdag 25 augustus 2017, een hele week voetballen!
Er zijn inmiddels al 76 aanmeldingen!

Programma Junioren

Uitslagen Junioren