U bent hier:   Home Organisatie Afscheid Jan Jeucken

Afscheid Jan Jeucken

E-mailadres Afdrukken PDF
JanJeucken300Beste SV-leden,

Zoals iedereen wel bekend is zal ik dinsdag (1 september) terugtreden als bestuurslid van SV Venray. Gisteren heeft mijn laatste bestuursvergadering met de werkgroep plaatsgevonden en waarin ik afscheid heb genomen van deze groep.

Het was een bewogen en intensief jaar binnen de vereniging, waarbij ik als medebestuurder een bijdrage heb mogen leveren aan het welzijn van SV Venray met haar sportieve en enthousiaste leden en de vele spontane vrijwilligers hun met gedrevenheid. Het is niet alleen een teamsport maar ook een teambuilding voor het behoud van een vereniging met een hechte samenwerking naar de toekomst. Dit heeft mij er ook toe bewogen om mijn inzet, als financieel vrijwilliger, te blijven voortzetten voor deze geweldige club binnen Venray.

Ik wil eenieder bedanken voor de, op zijn of haar wijze, getoonde waardering voor de door mij met plezier uitgevoerde bestuurstaak als penningmeester. In het bijzonder dank aan de leden van de werkgroep voor de geweldige ondersteuning van de bestuurlijke taakuitoefening.

Jan Jeucken

Laatst aangepast ( donderdag 04 februari 2016 23:27 )

Zaal 7 Hoofdsponsor